17/01/2022

HOSPITALIANS

Divendres passat vam presentar el resultat del Taller d’interpretació d’enguany, amb el qual vam investigar les tècniques de la Comèdia… a partir d’un text del Pablo que estava pensat per a cantants lírics i al qual ens ha permés donar-li la volta… No sé si ell – tot i que diu que sí – haurà quedat molt content del procès i del resultat. 
Però la mostra final va ser molt divertida, i es va convertir en una crítica bastant àcida a la situació per la qual està passant la nostra Sanitat Pública per culpa d’uns governants corruptes que pensen molt més en la seva butxaca que en la salut de les persones. Ara bé, tot i que nosaltres hem tirat endavant una de les missions del teatre que és la de denunciar divertint, encara ens queda molta acció per endavant si volem restaurar els drets socials que ens estan segant !

 

 

 

 

 

 

 

 
Gràcies Pablo! Gràcies Jose! i gràcies a tots i totes les artistes que heu participat en el taller. Al final la feina sempre acaba sortint bé. Gràcies al Jordi i a l’Angel. i Gracies al «Marrako» que ha fet aquestes fotos tan boniques, copsant moments espectaculars de la presentació.