17/01/2022

BRUIXES DEL PONT DEL BOC – 2014

Comencem una nova edició, amb noves cares, noves il·lusions i molt de treball. Enguany serà el 5è any que es presenta aquest espectacle i les cares de les persones continuen sent de GANES de COMPARTIR, de PARTICIPAR… les cares dels ja coneguts: el Paco, el Carlos, el Francesc, la Núria, l’Olga, les Roses, el Sergi que torna, l’Alba que s’ha fet gran, la Dolors que no hi era però volia ser-hi, la Tere a qui enguany li complicaré la vida, el Marc que ja ha fet de tot en aquesta moguda però sempre hi és… gent que, des del primer any, ens hem trobat i han defensat una manera de veure i viure la terra… i les de persones desconegudes que apareixen decidides a fer encara més gran el projecte.
Aquest dia al Càsting hi havia comentaris que em van semblar meravellosos: «Jo vull ser bruixa»… Aquesta frase diu molt del que hem aconseguit: crear una Festa Comunitària amb la gent de les partides Copa d’Or i Sot de Fontanet per demanar que els seu PONT DEL BOC sigui per a tothom, una festa en què la ciutadania comença a voler participar, perquè la gent tenim ganes de gaudir de la companyia (més artística o menys això no és important) d’unes persones que ens obren les portes d’una part de l’Horta Lleidatana que, en certa manera, resulta encara desconeguda.
Enguany ho encarem amb noves il·lusions, nous problemes, noves maneres de fer i de ser i de presentar-nos. Això és com quan estàs molt orgullós d’algun postre saborós que has creat i vols que tothom en tasti un bocinet. L’Olga ja sap de que parlo…